06-21489000

Ron Kruiver

Coach voor Voeding & Gezondheid

Online advies over afslanken. Ga in gesprek met een voedingscoach voor jouw gezonde leefstijl

Live Consult

In gesprek met elkaar tijdens exclusieve 1-op-1 sessies via videochat.

Stel Je Vragen

Hoe moet ik beginnen? Waar moet ik op letten? Kan dit nu wel of niet?

Jouw vragen worden beantwoord

Ik Help Je Naar Een Gezonde Levensstijl

24/7 vet verbranden. Say Hello to THE NEW YOU

Als jouw persoonlijke coach sta ik aan jouw kant. Je kunt bij me terecht als je hulp nodig hebt. Boek een Live Consult wanneer je hulp of advies nodig hebt.

Ik leer je om 24/7 vet te verbranden! Je gaat bewuste en  gezonde voedselkeuzes maken. Iedere dag weer, lekker eten.

Ben je klaar met alle diëten?

Je wilt afslanken zonder honger te hoeven lijden?

Je wil voor eens en altijd afrekenen met je overgewicht?

Heerlijk en gemakkelijk eten, iedere dag weer!

Geschikt voor ieder budget

Je gezin kan gewoon meedoen!

Doelen stellen

Wat wil je bereiken? Gewichtsverlies – Lekker in je vel zitten. Of allebei?

Samen gaan we ervoor!

1-op-1 Coaching

In  een exclusief 1-op-1 video consult kan er van alles worden besproken. We bespreken manieren waardoor jij succesvol zult zijn!

Jouw Resultaten

Ik zal je kunnen helpen met het bijhouden van je vorderingen.  Moet de turbo er even op? Nog snel een paar kilo eraf voor je op vakantie gaat? Doen we!

Moeilijke momenten

Hoe gaat het met je? Soms is een luisterend oor gewoon erg fijn en kan je weer op weg helpen.

Een bruiloft, feest of bedrijfsuitje wat nu? Ben ik nu ongezellig als ik ‘nee’ zeg? Hoe ga ik ermee om?  

Wat Is Live Consult?

Tijdens een live Consult kun je met mij een exclusief 1-op-1 gesprek hebben. Dit gesprek hebben we via een online videoverbinding.

Voor Wie Is Het?

Het Live Consult is voor mensen met overgewicht die (nog) geen medische problemen hebben. Live Consult is er voor mensen die door een verkeerde leefstijl altijd maar moe en/of depressief zijn. Als coach ben ik er voor mensen die niet weten hoe ze gezond kunnen koken. Ik help mensen hoe ze doelgericht en blijvend van hun overgewicht af kunnen komen.

Wat kost een Live Consult

De kosten voor een Live Consult bedragen € 27,50 exclusief btw

Hoe werkt het?

Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je via jouw eigen account pagina direct een Live Consult boeken.

Afhankelijk van je webbrowser dien je eenmalig een eenvoudige installatie te voltooien. Dit laat zich vanzelf leiden. In deze handleiding lees je er meer over.

Hoe lang duurt een Live Consult?

Een Live Consult duurt maximaal 30 minuten.

Wordt het vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, mijn Live Consult wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. 

Niet iedereen die leefstijlhulp nodig heeft komt namelijk in aanmerking voor de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) die vanaf 1 januari 2019 vergoedt wordt via de basisverzekering. De GLI is er slechts voor SOMMIGE mensen met bepaalde vormen van overgewicht en/of een medische indicatie. Een grote groep mensen die óók hulp nodig heeft op het gebied van leefstijl, blijft in de kou staan. Mensen met overgewicht die (nog) geen medische problemen hebben. Die grote groep mensen, DAT zijn mijn klanten!

Wat kan ik bespreken tijdens een Live Consult?

Wanneer je met vragen rondloopt over een gezond voedingspatroon kun je contact met me opnemen. Ben je al client van mij of heb je behoefte aan een motiverend/inspirerend gesprek? Dan kun je ook bij me terecht. We gaan werken aan die ‘moeilijke momenten’

Hoe vaak kan ik een Live Consult inplannen?

Je kunt zo vaak een Live Consult inplannen als je maar wilt. Per sessie betaal je € 27,50 (excl. btw)

Deelnemers aan het Keto Lifestyle programma kunnen 12x kosteloos een Live Consult inplannen. Het Live Consult maakt onderdeel van het Keto Lifestyle programma.

Hoe vraag ik een Live Consult aan?

Via de knoppen op deze pagina kun je je aanmelden voor een Live Consult. Je dient eerst vooraf de betaling te regelen. Dit gaat eenvoudig via iDeal.

Nadat je betaling is gedaan krijg je een link om een afspraak in te plannen via mijn online agenda.  Jij kiest zelf jouw dag en tijdstip uit, ideaal!

Over Mij

Ik ben Ron Kruiver. Ik ben afgestudeerd als voedingscoach en sportinstructeur. Ik heb 20 jaar ervaring in de sport opgedaan en ben sinds 5 jaar werkzaam als zelfstandig voedingscoach.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige als het op overgewicht hebben en kwijtraken aankomt. Ik ben zelf inmiddels bijna 40 kilo kwijtgeraakt door mijn voedingspatroon om te gooien en voel me fris en vitaal.

Ik begeleid mensen naar een gezonde levensstijl. Hierbij ligt de focus op verandering in denkwijze, gedrag- en eetpatronen. Ik geef mensen de kennis en kunde om hun gezondheid naar de ‘next level’ te brengen.

Klant ervaringen

Samen met mijn man 10 weken lang bij Ron langs geweest. Hij heeft onze kijk op “gewoon” eten echt geopend. Na 10 weken hebben we meer energie en zijn we gewicht en omvang verloren.

Door de positieve woorden en informatie van Ron hebben we het niet als zwaar ervaren maar als een leuke uitdaging. We weten nu wat eten met je kan doen en dat normaal helemaal niet normaal is. Lekker eten kunnen we nog steeds en als je een cheatdag hebt weten we de consequenties ervan. 

Ron, bedankt dat je ons hebt laten zien dat afvallen niet erg is zolang je lekker kan blijven eten.”

Mark en Shanice

“Het laatste halfjaar was een fijne tijd om af te vallen. Elke week met overtuiging gestimuleerd om door te gaan, met een goed en duidelijk advies wat ook bij je dagelijkse systeem past. De geadviseerde leefstijl is gezond en heeft ook ruimte voor iets extra als er bv een feestje is.

Het resultaat mag er zijn nl 10 kg lichter en een afname van de buikomvang van 8 cm. De positieve benadering is erg prettig ook als je een keertje niet gemotiveerd bent is er altijd een goed woord.”

Bram Hoogendoorn

Ik ben onlangs begonnen bij Ron aan de race tegen de kilo’s en op weg naar een gezonder leven. Zijn goede (eerlijke) artikelen zijn feitelijk en geen “fakenews”. Dat heeft mij aan het denken gezet en doorslaggevend om met hem in zee te gaan.

En dat is waarom ik zo blij ben met Ron. Hij leert mij hoe mijn lichaam werkt en in elkaar zit. Waar zijn de organen voor, wat doen ze, waarom werken ze anders door bepaalde voeding etc etc. Hij kan exact aangeven wat waarvoor is, wat er gebeurt met je. Simpel gezegd geeft hij je een soort (goede) persoonlijke gebruiksaanwijzing voor je eigen lichaam. Ik heb dit bij andere diëten nog nooit meegemaakt en dat maakt Ron zijn methode zo uniek en tastbaar. Op deze manier werk je aan een gezonde levenswijze.

Ik kan Ron iedereen aanbevelen want mijn ervaringen tot nu toe zijn heel goed. Met name Ron als coach is heel prettig. Hij is goed bereikbaar en steunt op een prettige manier. Als je even niet weet wat je mag hebben of niet, dan kun je altijd even contact opnemen 

Derek Hengeveld

Momenteel samen met Ron druk bezig met het aanpassen van mijn levensstijl en hierbij ook af aan het vallen. Het fijne aan Ron is dat hij de tijd voor je neemt, duidelijk uitleg geeft en dit ook onderbouwd. Ook is hij geen diëtist die voorschrijft wat ik moet eten maar samen bespreken we wat handig is en wat niet.”

Tim de Groot

€ 27, 50 per Live Consult

€ 27, 50 per Live Consult

Boek jouw Live Consult op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt. Via mijn online agenda kun je gelijk je Live Consult boeken. Betaling loopt via iDeal. Snel, eenvoudig en vertrouwd.

EXCLUSIEF

Na betaling krijg je toegang om je Live Consult te boeken. Tijdens het Live Consult sta ik 30 minuten lang geheel en alleen tot jouw beschikking.

Wacht Niet Langer. Begin Jouw Meest Gezonde Leven, Vandaag!

(Met dit formulier stuur je mij een email. Je boekt hier geen Live Consult.)